lördag, februari 24, 2007

Tja...

Jo serru nu är jag här o skriver igen, var ett bra tag sen faktiskt men har inte kännts nödvändigt.

Men en realtiy check då, VM var de värsta veckorna i mitt liv tror jag, aldrig jobbar så mycket, jobbade över 70 timmar båda veckorna (alltså ca 140 timmar sammanlagt) vilket gav att ja inte hade något privatliv, men det kommer ge pengar, vilket är bra ;)

Men denna veckan efter vm då har varit ritkigt skön, ja har börjat åka igen, leva ett vanligt liv och sådär, så vi kan göra en liten update på alla punktar, jag börjar socialt då.

THE SOCIAL PART, aa...

Man kan ju säga såhär att ja fortfarande är singel, men ja jag är väl inte ledsen för de, det är ju inte direkt brist på trevliga människor här uppe i åre, trivs riktigt bra med alla jag arbetar och bor med, lite tjaffs blir det ju alltid, fast jag har dock inte varit nån måltavla för något än, känns bra, har de flesta på min sida.

Ja har väl ett gäng med vänner här, trivs rktigt bra med dem faktiskt, har kul både på dagarna och på kvällarna ja säger väl slut där.

THE WORK PART, yes..

Nytt schema nu, kommer jobba tis, ons och fredag. Lite lagom sådär, börjar få riktigt bra rutin på grejorna så kommer vissa dagar kunna ha kul även på kvällarna faktiskt, vilket man inte kunnat ha innan på jobbet, men ja. Inte så mycket att säga, chefen och kökschefen älskar mig eller nåt, jag är mycket omtyckt iallafall känns bra.

THE ECONOMICS, $$$...

Köpt nytt skidställ precis, YES så fett faktiskt, men de gick en slant från kontot så var lite orolig ett tag (dock inte att ja skulle bli pank men att ja skulle behöva oroa mig över att pengarna inte kanske räcker hela säsongen ifall ja bestämmer mig för att inte jobba mer) men så kom lönen in igår (23e) så var allt lugnt igen, sweet.
förästen det är ett brun-vitt Sweet ställ, ruggit fett.

THE PHYSICS, gympa, tagaaar...

Okej lite mer intressant, hur ser jag ut? är jag tjock och väger 110kg? nä snarare tvärt emot, ja har tappat rätt mycket sen ja kom upp hit så ja siktar väl på att vara relativt vältränad när ja kommer hem till sommaren, jea.. ja blir bra.

Sen har jag klippt mig kort faktiskt, inte jätte kort men skönt kort, jag gillar det iallafall, ja..

THE SKIING, swoosh...

Okej, spänningen kommer, jo alltså, åkningsmässigt så har jag blivit mkt säkrare på framförallt switch åkning, och skogsåkning, känns bra.
Sen hopp då, ja vågar snurra i stora svarta farliga parken nu, e kul faktiskt, men ja har inte satt något mer än 360, i röda har jag däremot satt allt upp till 5a, även sw 1 & 3, sen i blåa parken leker jag oftast o kör lite zero spins och snabba 5or, trevligt. Vi säger så där.


Nu vet jag inte riktigt vad ja mer ska göra en koll på, har inte hänt så mycket speciella händelser faktiskt.. eller ja.. anja tog ju lite VM guld och lite kändisar var på vår resturang under VM. Jag var också med och slog rekord 3 kvällar (försäljningsmässigt alltså). Hmmm, kommer nog att åka hem runt min födelsedag (26e mars) och vara hemma kanske 5-6 dagar, så ja, då händer de nåt hemma med.

Men tills vidare, peas.. ikväll finnes jag i järpen hos elin, aa robert är utomlands,, ;) skämt... TJa..

4 kommentarer:

benis sa...

länka stället då!

benis sa...

altså skid stället


förresten så kommer vi v 11 !

ilsh sa...

haha fett att du tog tag i en post. intressant med din frilla också!

Anonym sa...

tråkigt att du är singel hade förväntat mig lite med frida.