tisdag, december 05, 2006

Första fjällresan gjort

Okej, i torsdags natt åkte jag till Åre. Anledningen att ja åkte till åre var ganska enkel, att åka lika skidor och kolla läget hur de va att bo som Elin gjorde.

Så här gick de då.

I torsdags begav jag mig hem från jobbet ca en timme tidigare så ja skulle hinna packa, mitt tåg gick vid 7, och ja kom hem 4 ungefär utan att ha packat någonting. Men som sagt, när det gäller fjällresor går all min packning på rutin och då tar det inte lång tid ;) tror ja planerade lite vad ja skulle ha med mig i 5-6 minuter och sprang sedan runt i huset i en liten stund, men efter kanske en halvtimme låg allt i sina väskor. Bra skit ;)

Sen då begav jag mig in med far till centralen vid 5 (ja lite tight med tid så att säga). Jag dumpade av mina skidor nere på godsterminalen eller va man kallar stället där man lägger saker då man väntar, ja gick sen o köpte lite smått onödiga saker, fast några nödvändiga, gör en fin lista här.

Saker ja verkligen behövde:
Mössa, Protest (Vit, stickad, mysig mmmm)
Hörlurar, Skullcandy (Snäckor, sjukt bra ljud)
Påse med riesen (Chokladkola, mm, mycket nödvändigt)
Tidning, King (Måste vara updated alltså, viktigt viktigt)
Tidning, Illustrerad vetenskap (stil är en sak fast kunskap är viktigare ;)
Dricka, Imsdal vatten (Jag är som madonna fast ja dricker endast imsdalvatten istället för kabalah... skämt)
Tugimmi (vikgiaste)

Saker ja köpte som var onödiga:
En kexchoklad (den var inte god)

Aa på resan såg ja filmen pingviner, den var underhållande på sitt egna sätt..


FREDAG, SKIDDAG!
Jag vaknade upp sisådär halv 9 då tåget kom till åre, jag skulle inte till åre men ja gick upp o gjorde mig iordning ändå. (Ja skulle till duved där backar(backen) var öppen)

Ja gick runt säkert 30minuter för ja hittade inte vägen till backen, ja kom ungefär till den ena enkelriktade gatan efter den andra och då bar jag omkring på all min packning, dvs skidfodral, liten resväska och en ryggsäck.

Jag nådde iallafall så småningom backen och ja åkte, åkte åkte åkte skiidor :)

Det var trevligt att känna på lagget igen alltså, det var en efterlängtad känsla att rippa lite och känna sig king i backen ;)

Den kvällen sedan hängde jag hemma hos elin tillsammans med lite folk i hennes klass, bland annat hennes pojkvänn, vilket förästen är en riktigt skön snubbe.

Sen sov jag, jag var trött.


LÖRDAG.
Jag kommer inte ihåg vad vi hade för planer idag egentligen, men det blev lite problem så att säga så elin och hennes pojkvänn var tvugna att åka med en av deras vänner till östersund.

Jag och elins killes bror Henrik var kvar då och hängde denna lördag, vi glodde lite film och småsnackade me lite folk som var där omkring, de va rätt slappt sådär, vi käkade lite, vi gick runt lite.

På kvällen sedan var elin o robert tillbaka och de skulle vara en fest där på deras ställe. Det var ganska kul faktiskt, fanns en del sköna folk o hände en del roliga grejor sådär, hett hett. Ja.. hemligt o sådär. mm aa meee eee eee

Söndag.
Idag vare ännu slappare, ja vaknade i något okänt rum klockan halv 2 och gick luskande iväg ut i kylan, det var faktiskt riktigt kallt denna dag. Jag mötte lite folk på vägen till som hejjade glatt sådär, jag fattade ingenting.. fast nä nu skämtar jag på er, det gjorde jag, jag vet väldigt säkert vad som hände dagen innan. Ja.. men iallafall, idag gick jag och elin o handlade lite mat i affären, lagade lite lax, hängde med lite folk, ja, de va en skön dag med god mat helt enkelt, bra avslut på helgen.

Jag sa tjarå till dom runt 19.00 då dom skulle iväg på bio och jag skulle till tåget, och därefter var de 14 sega timmar framöver i tåget som inte är speciellt roliga att berätta om.


De va det. ! japp

Hej!

1 kommentar:

ilsh sa...

låter som en fet helg. jag ahr dock en del frågor, framförallt angående det "heta".. hmmm