tisdag, november 28, 2006

Anton och benjamin hemma, känns bra

Igår så var vi ett gäng ute på donsö för att välkomna våra saknade vänner hem. Anton och Benjamin. Alltså det var rätt konstigt att se dom men ändå normalt, kul var det iallafall.

Vi träffade först benjamin en bit in på nya vängen då vi var på väg hem till honom (Gunn hade förberett massa grejor visst) men han kom körande med sin lastmoped som han inte kört på ett tag, det blev massa attacker från våran sida med kramar och alla var hjärtligt glada att han var hemma. Vi tänkte åka till benjamin men bestämde oss snabbt för att vända och åka hem mot anton.

När vi kom dit gick vi in i hans stuga, det känndes väldigt bra att vistas där inne. För er som inte vet har antons stuga en otroligt personlig betydelse för alla som vistats där regelbundet. Hur som helst var han inne och åt och några gick in litesnabbt och vinkade till honom ungefär, och sa att vi skulle till benjamin ha sa ungefär "okej, ja kommer" lite sådär. Sen gick vi de andra kvarvarande och ställde oss utanför hans matfönster och vinkade lite till honom, då kom han ut o de blev en hälig gruppkrap, härligt.

Jallafall så begav vi oss till benjamin efter vårat korta besök hos anton, där hade gunn förberett lite, ellerja, mycket sallad, mycket god förästen, tack tack, och glass med hallon. mmmm alltid underbart.
Vi satt där och pratade och bytte lite ord, kändes lite kontsigt att dem var hemma och de var en liten stel känsla i början tyckte jag, fast de släppte succesivt.

Vi kollade lite bilder hemma hos benjamin och därefter var klockan 10 ungefär och halva gänget skulle bege sig hemåt med båten, vi åkte de håller och vinkade hejdå.

Sen var de dags då, den länge längtade, långa, exklusiva, lägesrapport kolon. Ja vi satte oss på de usual place, tände upp och började prata, vi snackde först vad som hade hänt här hemma, vad alla låg till osv, exklusiv information alltså, sånt som vi samtalade väldigt ofta om förut men som inte blivit speciellt mycket det senaste. Nils berättade något, jag något, affe något och johan något, alla som var hemma liksom, lite inside information. Stämmning tyckte jag hade varit "inte som vanligt" under kvällen men efter vi gått igenom en bit av vad våra kära hemkommna hade gjort på sin resa känndes det som vanligt, man skrattade och babblade om allt möjligt så länge det var under bältet som vi vore vuxna kvinnor på symöte, hur som helst fick man koll på allt och man kände att det var skönt att våra saknade vänner var hemma. Mycket trevligt.

För att dra ett avslut då, jag och affe åkte med 01.23 båten hem, vi fortsatte nästan diskussionen på vägen hem och det var lärorikt som alltid, fick reda på att vårat "gäng" är "raggargänget" ungefär, fett tyckte jag, vi har wannabies ;) Mycket trevligt.

Det var allt för nu, måste förbereda inför min utbildning jag skall hålla i imorgon uppe i oslo, mycket trevligt.


Lite sköna länkar som ligger till grund för mycket saker just nu.

Stureplanseliten, se den.
Peder Fogstrand, del 1
Peder Fogstrand, del 2
Peder Fogstrand, del 3


M!

Inga kommentarer: