onsdag, november 22, 2006

Ny skit!

Japp japp, då var de väl dags igen att skriva nåt kanske?

Var ett tag sedan, så här kommer lite updates.

Sen lovet tog slut så har vi gjort lite av varje så att säga, en del mindre spektakulära händesler men även en del heta. I lördags var vi tillexempel i jönköping/habo och badade. Det var grymt kul, hanna och julls hoppade faktiskt från 10an? eller kommerja ihåg fel, de tror jag inte. Fränt.

Jag och Nils som var den manliga delen som deltog i resan jibbade mest runt på svikterna, det går ju aldrig att jämföra sig med nils när det kommer till sånt här men jag är nöjd med min insats då jag fick till nåra feta saker tycker jag ;) (Nils drog dock hans vanliga "volt" från 10an, mm ofta!)

Efter vi varit och badat åkte vi till Habo! Habo alltså, vilken härlig håla.. ;) Nä men vi var där och hälsade på Alex und crill som bodde där, deras föräldrar var mycket trevliga och min mamma och deras mamma var barndomskompisar så det var lite trevligt. (Mor min är uppväxt i habo)

Vi såg på Bounce dvdn och det var fett, alla var väldigt döda efter badandet, det var ruggit skönt iofs men det blev lite segt sådär, iallafall jag var mer eller mindre helt borta hela tiden. Ja..

Vi säger så om helgen, det finns lite bilder från resan på julls bilddagbok, checka länken!

http://paaerlor.bilddagboken.se/

Annars så var ja sjuk igår, ja en dag endast, jag åt typ 10 apelsiner och drack massa echinagard och andra vitamingrejor för ja orkar inte vara sjuk så idag är jag nästan frisk, tränar dock inte idag, lite dumt att åka på nåt jobbigt.

Vi säger så, ska skriva mycket när benji och anton kommer hem, saknar dem mycket, haha sjukt de kommer bli på vår lägesrapport ;) Man har ju fått höra bra mycket saker via mail, men det är VIP only så ;)

Aaaa 4 dagar tills sjöfararna är hemma! FRED!

1 kommentar:

julia bäjlöv sa...

grymt att min bildis fick lite reklam där ;) japp, 10:an. stolt*