måndag, november 06, 2006

Snipp snapp slopp så va lovet slutt

Ja då var alla tillbaka till vardagen igen då (visserligen har jag varit i vardagen under hela "lovet" men ändå).

I helgen nu har de vart rätt mycket saker som hänt ändå, i fredags åkte vi ju till kungälv och lirade den dära fotbolls cuppen, och såklart vann vi allt. Har ni hört något annat ljuger dom och så är det!

Turneringen var väldigt kul att spela iallafall, vi var nog det laget som hade roligast under cuppen.

Sen efter cuppen då drog vi och åt en god kyklingsallad (emma tipsade, även kallad Lars) och faktiskt höll vi med henne att den var väldigt god. Vi besökte även kexfabriken där jag och maccaus försökte diverse långkast med kex i mun och sådant.

(visste ni att man kan använda "bräck" som vikbata mobiltelefoner?)

Vi begav oss sedan in till stan där jag dumpade av mina medpassagerare ungefär hos hanna där jag tror dom stannade hela kvällen, jag hade lite aktiviteter på annat håll.

I lördags var det en härlig dag, för första gången på väldigt länge var jag i allians där det var "Späck". De va diverse framträdanden och den långhårige talaren (hjärnsläpp kommer inte på namnet) talade om lite vettiga saker.

Sen var de en ruggit fet spelning av The live music orchestra eller nåt sånt, axel, jannike mfl. Ruggit bra är dom, covers går ju alltid hem också, iallfall om man får dem så svängiga som dessa får dom låta. Det var galet mycket folk för att vara i allians, för mycket känningar när man är i sitt eget hood, yeah :P

The habo
Ja min mamma kommer från ett litet ställe utanför jönköping som heter Habo, och denna helg eller hur de va hade hanna och julia vänner där ifrån som hälsade på. Dom var trevliga, eller ja, jag pratade bara en stund med alexandra som hon hette, kommer tyvärr inte ihåg va den andra hette (jag hängde bara med dom lörda kväll och nr2 (jag väljer att kalla henne något kompakt) var helt frånvarande).

Ja de va ju iallafall ett härligt sammanträffande att min mamma kommer där ifrån som de kom ifrån för det visade sig sedan när jag frågade min mor om hon visste vilka deras föräldrar var att just då alexadras mamma hade bott bakom mamma då. aa kul!

Ja.. nu blev de inte kul att skriva mer, ja och affe åkte hem i lördags från hanna iallafall typ 4? sent var de iallafall. Nils stannade över, hans far måste trott han fått te't så att säga, synd, eller? ja vet inte.


Denna veckan lär vara lite seg, synd. Men hej då.

4 kommentarer:

Jocke sa...

Jasså, kommer din mor från Habo? Det är ju typ grannstället till Mullsjö. Gött med alla världens sammanträffanden. Typ min mamma gick i skola i habo med.. sen så har hon varit Sylärare ute på Donsö och hon och pappa bjöd på ett hus i fiskebäck en gång i tiden fick jag reda på för ett tag sen, men det va nån som bjöd över så de flyttade till mullsjö istället. hehe

Tobias sa...

härligt sammanträffande, va hette din mor innan giftelse och så?

Jocke sa...

hon hette Anita Carlson (född 57 föresten, hehe).. fast mullsjöborna som fick åka till skola i habo kanske va lite mobbade då av haboneserna. haha

hanna sa...

ska jag ta de som mig eller julia där i slutet, eller julia å nils hade ju en trevlig pratstund vilket det verkade sån iallafall, men hans far hade ju sagt att jag hade ringt dagen efter vilket jag inte riktigt viste hur jag skulle ta de.. gärna en förklaring här tack, jag å julia har diskuterat det framochtillbaka men vill gärna ha de slutgiltliga svaret. tack för ikväll btw. pöss