onsdag, januari 10, 2007

9/1 - 07

Först och främst läs FAQn som ligger här under, det förklarar lite hur jag bor, vilka jag bor med osv, så läs den, för annars kommer ni antagligen inte förstå speciellt mycket i framtiden av mina bloggar.

Hur som helst, igår var det en vanlig dag för mig, jag vaknade upp, var sjukt sur på min förkylning som nu tack o lov verkar släppa mer och mer, hoppas vara helt frisk om en dag eller två. men ja, jag begav mig upp till liften ungefär halv 10 då ja hade käkat en stabil frukost på 3 knäckebröd.. (jag hade glömt att handla och ville inte missa skidbussen).

Meningen var att jag skulle hänga med jonas idag och åka med nåra av hans polare, verkar vara riktigt galna personer förästen, han snackar om misty 720 från 10 meters klippor och grejjer, jag måste nog som man säger i staterna, step up my game för att klara hänga med dom. Men det var så dåliga snöförhållanden så dom gav upp och satte sig och tog en kaffe istället, så jag drog iväg och åkte resten av dagen själv.

Asså idag så var det skönt, för igår då jag kom upp var jag helt yr utav tågresan och jag hade en hård förkylning.. så det var skönt att åka idag, mina nya skidor är helt underbara, dom är grymt sköna switch också, mmmm. Satte 1a och 3a idag på ett bigjump jag hitta, var inte svårt att komma igång, hade tänkt att åka till stendalen idag för att jibba lite i en riktig park, men det är väldigt blåsigt så jag får se.

Igår igen då, jo efter backen åkte ja hem och tog det väldigt lugnt i några timmar, satt och pratade uppväxt och andra sånna saker med Frida, så som man gör när man hittar någon från sitt eget kvarter, speciellt som har haft gemensamma kompisar.

Hon började jobba sedan vid 1800 så då tog jag en dusch och satte på mig lite kläder.

Jag hade sagt att jag skulle hänga med jonas o dem o bowla om de gick bra men kvällen tog en liten annan vändning. Istället för att hamna på bowlingen hamnade vi på en Aquavit (stavas så va?) provning där en gubbe från Swedish spirits eller vad de heter predikade om olika sorters snapps och aquavitar, relativt intressant men jag tyckte jag hade hamnat lite fel..

Sen då när provningen var slut begav sig alla till bowlingen på holliday club (vi hade suttit i ett rum där vid provningen) men den var fullbokad så dom bestämde sig för att alla skulle gå till Wersens (jag kom sedan på att detta var lite en "firma" grej som dom hade gått på, alltså spritprovningen och bowlingen, men eftersom jag skall börja jobba där var ju det inget dumt läge att vara med på.) och ha en personalfest. Så ja, alla trampade in till VIPen och stora "skålar" med is och diverse ölar och så kom in, trevligt.

Efter en liten stund där gick jag och Fox, eller Roger som han egentligen heter och käkade på Max.

Okej sista stoppet på kvällen nu då, efter wersens och max så begav vi oss upp till bygget (stor klub/bar i åre) för att lyssna på backyard babies som skulle spela där denna kväll, eftersom jag var i följe med wersens folket (även ägaren var med denna kväll så det var ett riktigt guldläge) så trampade vi fram och förbi kön som var jobbigt lång och gick in.

Det blev några timmar där inne och det visade sig att roger kännde i stort sett alla överallt, jag borde hänga med han lite fler kvällar så ja kan fixa lite kontakter. Jonas verkar känna lite för mycket folk han med så.. men de blir fett.

Nu känner jag att ja skrivit lite väl mycket om igår men ja, nu vet ni hur de fungerar här uppe.

Men nu är det dags att fixa frukost och sen bege mig in med skidbussen 11.45 för att åka med elin och några kanske? jag vet inte, det blir bra..


Snart mer skit här, kärlek!

1 kommentar:

jullebulle sa...

känns ju som att saker börja komma på plats! härligt att du redan har ett jobb på g! hoppas du trivs, ta hand om dej!