fredag, januari 19, 2007

okej 3 dar sen sist, 17-19/1

Börjar direkt.

Onsdags 17/1
Jag vet inte om ni sett någonting på nyehterna men det har iallafall dumpat 60cm nysnö denna dag och ja, då ere puder som gäller. Så vi begav oss till liften vid 9 ungefär och började köa 10 över, men ja, det var myyycket folk där.

I liftkön fanns sverige eliten av skidåkade, bla Henrik Winstedt, Jon Larsson & Seb Garheimer så det var lite kul att få se de stå och köra som vi andra dödliga också. Men det stora problemet idag var att eftersom de kommit snö otroligt mycket snö var pistörerna tvugna att spränga mycket för att det inte skulle gå några laviner.

Hur som helst stog vi i lifkön till 10.20 då liften äntligen öppnade..

Men åkningen var den sjukaste jag åkt på många år, pudret bara sprrrutade och man fick energi att kunna åka 100 åk utan att pausa, sjukaste dagen på länge alltså..

Efter åkningen var det ner till wersens och käka lite, efter det drog vi hem och bytte om, gick och tränade på Tott, gick och bubblade lite och åkte sedan hem, efter detta var man.. RÄtt mör alltså men ja skulle med jonas och DJa lite på wersens denna kvällen så vi åkte dit och körde några timmar, vid 2 ungefär kom jag hem och ja deckade snabbare än ja mins lägga mig.

Torsdag
Jag är lite trött nu och har lite halvt brottom, ska åka om 5min, hur som helst igår så vaknade jag 10 kanske, tog 10.45 bussen till åre och sedan åkte jag väl några timmar, åkte hem runt 2..

Jag degade hela dagen nästan och lagade en sjukt bra middag, kycklingryta, ojoj det va grymt gott och jag är nöjd som attans, men ja va gjorde jag sen.

Jo! Såhär, Fridas kompis maria skulle åka hem idag så jag åkte ner till stationen för att säga adjö, så ja, jag sa adjö, då vart de bara jag o frida kvar, vi gick runt lite och kollade om någon buss eventuellt skulle gå hemåt men så ringer moblen och roger säger att ja ska jobba imorgon (idag fredag) kl 3 och ja borde komma in nåra timmar och lära mig allt med honom så ja, jag hamnar på wersens i disken för första gången och frida åker hem.

Så nu sitter jag här fredagsmorgon och ska börja jobba om några timmar, allt för nu för nu har jag brottom, peas!

2 kommentarer:

benis sa...

JAG SKA DÖDA DEJ!

Anonym sa...

synd med frida där