onsdag, oktober 25, 2006

Benjamin lever

Ja alltså sedan i helgen har det varit relativt dött, jag har suttit o redigerat en reklamfilm tillsammans med en på jobbet.

De tråkiga med filmen är att dom inte har filmat bra alls så man måste sitta o redigera kontrast och ljusstyrka sjukt mycket, lite kul att pilla iofs. Imorgon skall vi åka på en upphandling om hur folderna ja var uppe i norge och tog kort till ska se ut o lite sånt, kommer bli kul med lite nya saker att göra börjar ta slut o då finns de bara massa tråkiga saker kvar att jobba med.

Annars så hittade ja benjamin online på msn förut, ruggit nöjd blev jag, vi småpratade lite om massa onödiga saker iallafall, men de va härligdt att prata me honom lite, blir fett när de kommer hem 26e november tror jag. Vi pratade lite om under bältet och sådant också men de kändes inte riktigt värt att prata om viktiga saker, de får bli när de kommer hem, ruggit långt lägesrapport: då alltså.

Men lite intressanta saker verkar ju hänt under deras resa iallafall, man borde vara med där o chilla i de 20 gradiga vattnet istället för de 4gradiga regnet här i sverige.

Sen då så har ja ringt upp till "Yvonne" uppe i järpen idag och det verkar som att ja kan ha ett boende under våren i åre, känns lite svårt att det händer nu men de kan nog bli fett. Snön finns ju redan där uppe, inte så mycket dock, 10cm fick ja reda på att de fanns kvar sen de 40cmerna i helgen.

Va ska man mer säga då, eller jo för er som inte vet så ska Forcem (jens rap group) vara förband för snook än en gång, dock uppe i Lund, men jag är ruggit förväntansfull nu hur de kommer gå för dom, detta kan ju vra början på något stort!

Ge dom eran support o köp deras mixtape på http://www.forcem.se

Haha ja alltså jag har gjort klart en liten electro låt till Xenas Pojkar (jens måns tobias), får väl se om vi kommer o styr nån rolig spelning i framtiden, jens måste dock koncentrera sig på sin hiphop nu.

Här e låten iallafall
Xenas Pojkar - Tor chillar med Amos .. högerklicka spara som


Regniga dagar leder till snöiga dagar som leder till skidåkning, det var de djupa idag, godag.

1 kommentar:

ilsh sa...

du får förklara mer om ditt boende!