måndag, oktober 23, 2006

Ole dolyckan

Denna helgen har varit faktiskt riktikt aktiv och häldelsefylld, på alla känsloplan faktiskt. Kan ju dra den baklängs alltså börja på söndag.

I Söndags vaknade jag alldeles svettig (sjukt jobbigt) runt halv 1 något sånt, jag gick upp och såg att det snart skulle vara middag så jag brydde mig inte om att äta frukost.
Vid middagen var jag otroligt borta för ja, ja hade kommit hem 4 och sen drömt massa sjuka saker, kommer inte ihåg vad det var nu men jag när jag vaknade så trodde jag att någon sov brevid mig så ja vågade inte riktigt öppna ögonen utan ville att den andre personen skulle säga något först.. haha..

Jamen iallafall så senare framåt eftermiddagen så satt jag o lekte lite i reason, är förästen nästan klar med mitt första biddrag till Xenas Pojkar (min jens och måns electro grupp som kommer bli sjuka)

Utdrag ur GP (citerar vad ja kommer ihåg)
"Igår eftermiddag kolliderade en pojke körande på sin moped och en man i bil, olyckan skädde så att mannen kom körande i korsningen vid Södra-Fiskebäcksvägen och Karpgatan då mopedisten tog svänge på fel sida vägen och frontalkrockade med bilen. Mannen klarade sig utan några skador medan pojken blev hämtad med ambulans. Mannen misstänks för rattfylla." (!OBS! BILDEN ÄR INTE FRÅN SJÄLVA HÄNDELSEN..)

Ja alltså, för er som inte vet så bor jag precis i den korsningen på Karpgatan. Så jag hade en traumatisk upplevelse igår, man skyndade sig självklart ut och såg den totalt förstörda mopeden och en trasig vindruta på bilen där lite saker satt.. tänker inte berätta vad för känsliga läsare.

Robin som killen heter är Sebastion Petterssons kusin (vad jens sa) så jag känner honom aningen, har varit i fjällen med honom en vecka och så, så det kändes ju lite surt. Men vad ska man göra. Robin verkade iallafall inte vara dödligt skadad men kommer nog ha rejält med huvudverk ett tag och ett härligt jack i pannan.

Dags för något gladare, jippie, jaa
I lördags var det helt.. jaa alltså elefant lyckas alltid fånga mina sinnen, så sjukt bra är dom.

Elefant hade alltså en spelning ute på Donsö Café, ruggit bra lokal faktiskt, och god fika. Dom körde flera nya låtar och många utav dom var riktigt bra, hoppas ni får en spelning på nefititi så ni får lite lyssnare som verkligen uppskattar eran musik, det är en go gäng som gör det idag men det är mest groupies ;)

Vi var ute på donsö till klocken 12 och begav oss sedan in till stan en sväng, det blev en lite konstig tur ute på staden då vi direkt gick och sa hejdå till Adelin och sedan gick runt till mcdonalds 2 ggr, sen gick vi till tintin, men jag var ruggit nagativ till allt sådant av någon anledning, kände miginte peppad att sätta mig på speciellt mcdonalds som många ville, ledsen vänner..

Vi tog en kort visit för andra gången hos julia och drack lite is-te och sedan åkte vi hem, var hemma ungefär 04.00, segt..


S n dubbel o k & Forcem Familia!
Fredags var en dag som var helt ruggit sjuk, ja. Kvällen började rätt sent, begav mig in till stan med nisse och johan klockan 21 ungefär då vi drog hem till hanna en sväng och hängde, där var Isabell också.

Ja alltså för att förklara kvällen så, skulle Forcem vara förband för Snook som skulle spela på Wish.

Forcem "Forcem Familia" består utav tre (kanske 4 om bengan också är med, tror det, men inte i fredags) rappare, vid namnen, PH, V.Hollender och Jens (my homie, min best friend ja, alltså Jens Lorentsson)
Besök deras hemsida och köp deras feta mixatpe Länk


Ja så vi begav oss till Wish runt 23 och haha alltså, jag har inte sett hanna som en nervös person men ikväll var hon sannerligen inte stadig på handen. Isabell sa att hon också var väldigt nervös men hon ser alltid så sjukt lugn och självsäker ut så ja tror henne inte.. :P

Det blev självklart komplikationer för att komma in då listan där vi stog uppskrivna inte va där bla bla, iallafall var ja tvungen att ringa flera samtal till jens och prata med vakten för mycket, han frågade nog efter mitt namn 20 gånger, men sen så skickade jens upp han som ansvarade för både forcem och snook och då var inte vakten kaxig, kändes bra då han släppte in oss utan att ens våga kolla våra leg.

Vi gick in lite före hanna och isabell och dom kom inte in? Så ja gick ut o undrade vad vakten gjorde som inte släppte in våra vänner och då öppnade han "snöret" som hanna kallade det igen och de blev insläppta. Där var en äkta makt-kick ;)

Båda spelningarna var ruggit feta, forcem var otroligt självsäkra på scen och alltså, victor hollenders röst är för sjuk.


Hanna och isabell hade blivit bra självsäkra nu med sina falsklegg och bestämde sig för att gå till gamleport för att prata med camilla som var där, ja tror de gick dit iallafall, men hur som helst så har dom inte direkt "testat" sina leg än för ena gången stog dom på vip listan och sen gick dom till gamleport, ja gamleport räcker att säga.. :)

Kvällen avslutades sedan hemma hos mig, dock inte alla utan jag jens och min haerliga vänn jacob claeson, med skidfilmen Ski Porn, vilket har rätt feta saker alltså, vill ha mer lek dock.


Ja detta blev otroligt långt, hoppas ni finner läsningen underhållande någon regnig dag som denna, bestämde mig för att gå de 200 meter till jobbet idag men de räckte för att ge mig ett par dyngsura byxor, schneban..

Okej Media åt folket, ruggit fet remix av Petter låt "Eller", hör ni jens gå och rappa svens-svenska mestaren så är det från denna låten.

MPIII JAWO
Högerklicka ..spara som jaa

Håll utsikt efter Xenas Pojkar, vi kommer slå stort snart, electrooooooeoeo.


KärlekEn idolbild på SMK! som avslut.

4 kommentarer:

hanna sa...

haha vi gick aldrig in på gamleport, för de första kostade de pengar, plus att de va pinsamt att stå utanför typ. hahaha, men vi hälsar på våra vänner vilket var rtevligt.. nej då , de där med falskleg vet jag itne om de blir nån emr gång, lär va lika nervis då! hahaha lööv

ilsh sa...

HÄRLIG LÄSNING! (aa jag skrek det)

Anonym sa...

vad är du för jävla pajjas? varken jens eller bengone är med i forcem, de är med och rappar ibland.

Anonym sa...

I founded your post on other lang

פסיכומטרי
קורס פסיכומטרי
לימודי פסיכומטרי