måndag, oktober 02, 2006

Japp då var de dags igen

Okej alltså, en helg har gått, eller egentligen mycket längre än det sens ja bloggade sist, har lite feeling för detta igen och tänkte ta och skriva lite.

I helgen vare rätt slappt alltså, fredags så var vi ett gäng hemma hos mig och käkade lite pizza och några åt lite subway mat. Vi var väl sisådär 7 personer hemma hos mej. Nils har också gjort klart min longboard, mycket nöjd blev jag, ända saken var att mina hjul var aningen stora så man kunde få wheelbites om man gjorde skarpa svängar, men vi skulle lösa det genom att sätta dit en upphöjning.Ilsh du är alltid min idol när det kommer till brädåkande och även design, skylldig dig en stor för detta.

Men ja va gjorde vi fredags mer dåå, jo vi drog till mission för att lyssna på kerstin när hon sjöng men ja, vi hörde en halv låt och sedan var de dags för fika sjukt men rätt kul. Det jobbiga är ju att våra helgdygn brukar hålla på till sidådär 4-5 och idag var de inget undantag..

Efter mission drog vi till mig igen och glodde på en film, The Breakup såg vi, mja, kärleks komedi, roande i sina studen, men Jennifer Anniston är alltid kul att se på... ;) Filmen får en 3a, helt klart värd att se.

Men hallå än är det inte slut! Efter filmen så bestämde sig donsarna för att åka hemåt men vi som var kvar hemma hos mig, 6st, att åka till stan och fika, lite idiotiskt såhär sent, typ halv 3 men det var ruggit ändå. Vi fikade inne på ja, kommer inte ihåg va dom heter nu, men båda 24/7 Caféerna ja känner till ligger ca 100m från Julias lägenhet, så hon kvar klart nöjd. Ja drack en kopp varm choklad som gjorde mig skönt trött i hela kroppen, camilla drack lite te och delade en paj med hanna som också drack en smoothie, såg mycket god ut. Julia köpte något också, kommer inte ihåg var, JO! Hon och affe delade på en daimtårta, mycket god.

Ja nu är det strax slut alltså, Julia och Adelin drog rätt snart hem till julia då båda skulle sova där, vi 4 som var kvar kände oss lite sega och borta, Affe va helt psykad alltså, ja, men ja.. finns inget att säga ändå, affe är affe ;) (du finns alltid i mitt hjärta ändå surferboy! ;)

Släppte av affe mitt i vägen vid kungsgatan typ, körde hem hanna nästan hela vägen och körde faktiskt hem camilla hela vägen tll hisingen, visst är jag snäll.. vad ska man säga, köra bil på natten är faktiskt grymt skönt.

Lördag gick ja ut vid 9 typ, åkte hem till hanna där ett stort häng folk var, men åkte hem vid 12 igen då hanna och isabel skulle åka med Jens och jobba (han räknar spårvagnar, orkar inte förklara mer) Det var allt lixom.

Söndagen var ännu slappare så. Säger inget om den.

Hittade lite bilder här nere på kontoret av min, min fars, samt två vänners resa till Cervinia/Zermatt förra våren, alltså blir gaaaaaaalet sugen på att åka skidor, här är en härlig bild från den resan. (jag är längst till vänster om ni inte kan lista ut det)
Nu missade ja lite saker ja tänkte skriva men detta får räcka, bloggar igen nån dag snart :) Javet en sak iofs, läs antons blog, ruggit kul att läsa vad dom hittar på under sin resa med gunilla. Phett.


Kärlek!

3 kommentarer:

ilsh sa...

härligt att du postar lite.. du behöver komma igång! på tal om det så behöver vi snacka om lördagen.. jag ör lite sugen på snowboardfilmspremiär.. men guru hade varit fett.. vi får prata om det.

Alfred sa...

Härligt att finnas i ditt hjärta :)... dä surfar jag hela dagarna ;)
Gött att du börjar posta.. fotsätt med det!...

Puss och kram, cp barn...

Sqeeze!.. You're in my heart to!

Mackan sa...

Jag känner dig lite.. / M