torsdag, oktober 12, 2006

Hjehejeh

Hej!
Idag är jag glad, jag har varit det några dagar nu, måste vara för att vi har ätit massa god mat, vädret har vart bra så jag kunnat åka lite longboard, blir mer o mer nöjd me den faksikt (nils, ja.. ord räcker inte.. ;).

Imorgon vill jag gå på jurassic 5 på trägårnn för det är också DJ NM före vilket alltid är fett att lyssna på, sjukt att se dom live, ruggit svåra saker dom genomför, galet imponerad blir jag alltid.

Men ja, tänkte berätta att jag brukar alltid ha sånna dära "det där vill jag göra" och nu för kanske 100ade gången känner jag för att starta upp en webradio, ja har gjort lite halvseriösa projekt men det är svårt att hitta någon med en vettig internet uppkoppling (alltså ja du behöver ha bra mkt bättre än ADSL då kanske man kan ha 5-8st lyssnare på bra kvalite utan att de ska buffra som attans) jallafall så kanske ja lyckas denna gången, om ja hittar nån härlig person som hjälper mig. Så stay tuned!

Ils gör galna saker som vanligt, kolla hans blog om ni inte har gjort det, sjuk tisha han gjort de senaste (lite reklam här lixom änna).

ILSH BLOG


Mumma.

1 kommentar:

ilsh sa...

stabilt med reklam. tack mään!