söndag, oktober 29, 2006

Söndag, äntligen söndag?

Nää eller joo det är faktiskt söndag idag, det är vintertid, alltså en timma tillbaka på klockan, och klockan är 10:52.

För att gå kronologiskt baklänges så börjar jag idag faktiskt o slutar i fredags, hett ere. Så egentligen kan ni börja läsa längst ner kanske?

| IDAG |

Idag vaknade jag klockan 10. Efter att ha kommit hem runt tre (02.00 ny tid) och somnat och sovit otroligt tungt hela natten så trodde jag att ja hade huvudverk. Men ja konstaterade snabbt att de bara va någon tung dimma som låg över mig innan jag steg upp. Nu sitter ja här o bloggar, lyssnar på Raphael Saadiq och äter knäckebröd, ruggit fresh ere.

För att berätta en sådan "idag ska ja göra det här" så ska ja faktiskt till smyrna ikväll, inte riktigt fattat va det är, en del snackar om att de är en singelkväll med massa grejor som skall hittas på, hur som helst blir de nog fett, 19.00, be there!

| Lördag |

I Lördags vaknade jag lite mera normalt, runt halv 2 sådär (lyckas alltid sova otroligt för länge på lördagar). Jag hade en otroligt slapp dag hela dagen faktiskt, åt middag vid 6 i mjukisbyxor och sådant, det var skönt, tror min mor var lite sne på att ja gjorde det men hon hade tyvärr inget att säga om saken, det var fresh att glida i mjukisbyxor.

Ja kommer inte riktigt ihåg va klockan var men Elin ringde en gång iallafall o berätta att hon var hemma nu (elin bor ju i åre vanligtvis nu) och att hon va där med Fanny och Sofia så sa hon att ja kunde väl komma dit ifall ja inte hade nåt att göra så aa ja sa helt bortstötande att aa ja hör av mig sen eller nåt sånt..

Klockan gick någon timme till o ja satt o degade vid TVn, då ringer min telefon, det är Sofia som ringer från elin nu, ja blev lite förvånad faktiskt att hon ringde men ja blev väldigt glad också, hon föreslog också att ja skulle komma ut för dom behövde lite manlig närvaro ;) Man kännde sig genast rätt sugen på att åka dig men ja bestämde mig att ja inte ville åka dit själv.

Eftersom ja snackat me affe på msn lite tidigare o han inte gjorde nåt heller denna regniga kväll så frågade ja honom och han var ruggit på (klockan var väl 20 och ja va rå skabbig från igår då ja inte hade duschat eller gjort något vettigt med mitt liv denna dag) Ja försökte också få med jens men han var för upptagen att göra beats till sin rapgroup Forcem, mannen chill down nu! Men han hade ett fett beat på g hur som helst.

Ja var inne o hämtade affe typ 20.50 och vi kom iväg 5min senare. Färjan skulle gå 21:10 så vi hade lite brottom men vi lyckades tajma rätt perfekt då efter vi kört på stängde dom bommarna och så åkte vi, tror vi va framme 21:08 eller så.

Vi kom ut till Elin på öckerö där de tre var och vi satt där o snackade o skrattade, väldigt härlig kväll faktiskt, va kul att träffa dom, inte sett elin på 10 veckor eller så, hon såg ut som vanligt kanske ändrat lite i håret eller nåt annars var de samma Elin som innan, fast nu med umgänge.

Jag kan tyvärr inte berätta mer om detta umgänge då jag inte vet mer än att han hette.. hmm Robert kanske, aa de blir bra, Robert.

Vi ville köpa godis 11 typ så vi åkte till golfen men de va stängt, men sen åkte vi till Missionen där dom Lanade, så vi hälsade på phil och Mr.Jr.Gran (albin gran alltså, agnes bror) och så åkte vi rätt snart igen, denna gången till Victor någonting, tror hans syster heter Emelie och är kompis med Carolin, dom bor under där iallafall. Men vi skulle ju släppa av Fanny och elin så vi åkte typ direkt.

De va rätt fränt för dom hade en matskål typ med en guldfisk i, sjukt stor, haha ja..

Men vi slängde av flickorna och begav oss hemåt med 12 båten.

| Efter hönö, roligt roligt |

Ja roligt kanske det inte är eller jo det tyckte vi, men jag o affe var inte direkt beredda på att säga att kvällen var slut än utan vi ringde Emanuel som vi visste va o gjorde nått härligt, han hade tidigare varit i Fiskebäck hemma hos nån som vi inte hade direkt lusst att åka till men nu verkade det som att han var hos "Stockholmarna" inne i stan o partade lite.

Jag fattade inte riktigt vilka Stockholmarna var först men fick sedan reda på att det var My och Anna som hon hette, My hade ja väl sett på frizon nån gång och Anna nä, hon hade ja nog inte sett innan men hon hade också varit på frizon.

Vi kom iallfall fram till brevid Betlehemskyrkan där de båda bodde, emanuel kom springade som att han vart jagad elelr nåt haha, ja han var helt av hypen denna kväll alltså, vi hade inge mynt till parkeringen så vi skyndade oss upp för att låna några småkronor utan de som bodde i själva lägenheten, så emanuel sprang till dörren och kastade pengar på oss! TACK DÅ!

Nä men vi fick 6 kr utan tjejerna där, ruggit tack för de behövdes verkligen, så vi la i pengarna o så åkte vi upp igen, när vi kom upp mötte vi Issa i dörren ut och sa hej hejdå och så förstod vi att de inte var så många kvar där hemma hos My eller hur de va.

Emanuel började direkt att spå oss med lite kort som dom hade hittat, ruggit kul va de, vi skrattade mycket o länge, aa ni som inte va där missade säkert de roligaste ni nånsin kunnat vara med om ,ha ha ha!

Aa men sen då så vid 1.15 kanske så ringer Emanuels telefon och hans far är där så han säger att han måste bege sig nu.

Alltså för att förklara trodde vi (jag affe) att de var massa folk hemma i den lägenheten för vi hört att de va det eller så, men det var bara de två sthlmarna, ja affe och emanuel.

När emanuel gick så blev jag o affe där me de två tjejerna som vi inte kände, det blev lite nervöst kanske men de löste sig riktigt bra då vi blev sittande två timmar snackande o hade det almänt trevligt, ruggit nöjd ändå.

Vill inte skriva mer om lördagen de blir förmycket helt enkelt.

| Fredag |

PROMOE vs HELT OFF

I fredags var de helt galet, för att inte göra denna dag så lång att läsa så säger ja helt enkelt, jobbade hela dagen, åkte hem lite innan 5 för att bara ta med mig ett ombyta och sedan bege mig till saltholmen för att hämta 3 donsare och sedan åka till borås för att bada.

De va ruggit skönt att bada, vi cepade lite och bastade lite o bubblade lite, sånt där man gör på borås badet hur som helst... Fick lite skäll av vakterna också..

Denna kväll skulle vi också gå på Promoe vs Helf off vilket visade sig vara en helt sjuk kväll, ruggit galen konsert, liveband med helf off och härliga låtar där chords, timbuk och promoe körde tillsammans, heelt cepe helt enkelt.

Låter bilderna tala för sig själv sedan, skriver inte mer. Fred vänner.Inga kommentarer: