torsdag, september 07, 2006

En vanlig dag eller?

Det började som en vanlig dag, klockan ringer klockan 8, ja går upp halv 9, är på jobbet 9. Gjort klart hemsidan och hade ett möte med några personer om dels vad som skulle läggas till på hemsidan och vad som annars skulle göras.

Jag fick en bil, en som inte gick igenom besiktningen men jag är nöjd ändå, den gick jallafalligt framåt och sånt, ruggit stort lastutrymme, är inne på verkstaden just nu och dom skall göra en felsökning eller hur det är, fast jag vet inte om ja har fått bilen, men dom sa det iallafall. Fett ere.

Men efter jobbet då, jo åkte in till stan och träffade en kär vän, vi satt och fikade någon timma eller så för att jag sedan åkte hem igen aningen fundersam och var väldigt osäker vad jag kände, om ja skulle vara glad eller ledsen, skratta eller gråta. Jobbigt iallafall. Anledning att jag inte säger personens namn är väl för att få er att fundera lite, vem kan det vara? Jaa de ni, får ni fundera på. Kan ju för att göra det lite mer spännande säga att jag gav denna personen ett smycke, ja en present, och en film, vilken film? Saturday night fever, på vhs.

Men när jag väl åkt hem och kommit underfund med mig själv, försökt tränga bort allt jobbigt och tänker framåt så såg jag på idol med hela min famlij faktiskt, trevligt trevligt. Jag gillade inte någon sådär direkt idag, men den sista killen var ruggit bra tycker jag.

Efter idol varit gick jag ner till mitt rum för att blogga tex, av min härliga förvåning satt det en lite kompis på min säng.

Det här är sagan om Bengt, den gröna, inte ovanligt gröna, utan gröna gräshoppan.

Det var en gång Bengan som inte hade så mycket att göra, så han flög hem till min säng för att chilla liteEfter han chillat lite på min säng kände han för att först checka ut mitt diplom på skrivbordet
Efter han checkat mitt diplom så tog han o gick mot fönstret för att kolla min utsikt från rummet
Bengan var rätt missnöjd med utsikten och satte fart till taket via fönsterkarmen, rätt chill faktiskt

Bengan frågade ifall ja hade en plats åt honom att sova, ja sa visst, ja fixar en skön lya med massa fönster till dig

Efter någon timma var bengan nöjd, han hade vilat ut sig och ja släppte ut honom på startbanan på balkongen, han drog iväg efter han käkat lite sallad och andra godsaker så han skulle klara natten, see yaa Bengt!
Japp, en underbar saga, tycker ni inte det. Idag har jag faktiskt ingen ny favoritlåt, ja har mest lyssnat på samma låt ja la ut igår, ja klart en del andra men varje gång jag velat "välja" låt har det blivit den.

Imorgon fredag, sjukt, är lite fundersam vad man skall göra. Bajtar anton, nils, osv! FRED OSV!

1 kommentar:

Alfred sa...

Bengan asså!.. Verkar som en skön kille...

Men jag kan nog säga att jag är ruggi nyfiken om personen som du fikade med. har nog verkligen ingen aning. Men men. Får la vänta tills nästa "Lägesrabort : "
Ha de så ses vi nog imorron