tisdag, september 05, 2006

Jaha ondag imorrn redan, fast det går sakta

Okeej, tiden går väl framåt, vardagen är ganska trist och seg, men pengarna rullar in och vintern närmar sig med stormsteg, såg tom höstkollektionen på t12, kanske ska dit och titta snart.

Jallafalligt så har ja en ruggit fet rulle som jag vill se, inte som den högt imdb rate'ade filmen Brick som var helt psykadeliskt utan en härlig vanlig fet action thriller. "Crank" kolla trailer på Trailer, haa!

Den har ja tänkt att se imorgon med lite öbor och så, kan bli fett. Annars då? Joo då, är grymt uttråkad med min vardag men har så dåligt med energi att ta tag i att hitta på något så blir mest sittande hemma framför TVn och datorn då jag slutar vid 17.00...

Jag är en hårt arbetande man! haha sjukt nä, bara denna hösten sen ska ja glida hela våren och sommaren ;) Benjamin har på tal om inget fått en ny mobil, jaa, sedär ja men hans mms fungerar inte ändå, Kundservice imorgon japp!

Okej okej, en låt då, har en låt ja diggar mycket, dels är det den sista låten i the roots nya album game theory men eftersom ja redan bloggat upp det albumet en gång så säger ja inte den igen, utan idag ere Fabulous som ligger som mp3a.

Dagens mp3
Fabulous - Round & Round


Tänkte göra en fin lista på ställen ni kan ladda ner de låtarna ja bloggat.
Nästan alla låtar och Soul Clinics album, klicka!
The Roots - Game Theory, de kommer nytt fönster med nerladdningslänken, jep
Benny_Sings-Twist_You_Around
DJ SM mp3an


Ja alltså, den första länken kommer ett fönster med lite mp3 o så, där är bra saker japp japp, men nu hejdååååå.

Kärlek a.

Inga kommentarer: