tisdag, september 12, 2006

Plast finns i många former.

Senast ni hörde av mig var väl i söndags tror jag, även om man bara missar blogga en dag känns det som de var evigheter sedan man gjorde det, kanske beroendeframkallande?!

Jaja, hur som helst så hände det inget roligt för mig igår ändå så jag hoppar rakt på idag.

idag har de varit en vanlig dag ungefär, jobbar, tränat, varit på biltema och köpt plast, där ja där kommer händelsen, ja var på biltema idag och köpte blandannat polyester och glasfibermattor. Ja varför då egentligen, jo ska med Nils hjälp fixa mig en longboard tänkte jag, är väl på tiden, känner att de kan vara bra att ha en.

Har fixat mig en bil att ha och köra runt i nu tills jag får den andra bilen haha, det är rätt roligt att ja har fått en bil, ska ge er en bild hur den ser ut längre ner, för tillfället har jag iallafall en V40 som ska säljas inom kort att köra runt med, funkar skitbra tycker jag då ja inte är utan fordon ifall båda mina föräldrar är borta.
Ja det är bilen, är väl lite annorlunda än den på bilden då det inte är exakt den, men är samma modell, har väl planer på att antingen lägga in en madrass där bak eller fixa bänkar haha, sjukt..

Har en Mp3a till er, första låten i Promoes nya album "White mans burden"
Dagens mp3:
Promoe - Up

Ja imorgon blire woork work och sen ut till donsö hade ja tänkt, hoppas vädret är bra så de blir härligt att åka båt o så.Kärlek a!

2 kommentarer:

Alfred sa...

Soft bil!... skit fränt!

men du... glöm inte att ändra adressen i linken till min blog ;)... kungsgatan7b.blogspot.com

hare!

Camilla Krook sa...

hello:) tack så jätte mkt för skjutsen igår! de va snällt! ha d bääst! puuss!