söndag, september 10, 2006

Hala halaaa, heldag i staden

Ok tjaa, drar en snabb vad hände i fredags innan ja börjar med gårdagens aktiviteter. I Fredags var jag ute på donsö på kvällen, åkte ut rätt sent, efter jag sett idol som jag faktiskt tycker är riktigt bra då det finns en del heta personer.

Ute på donsö så gjorde vi inte överdrivet mycket, vi hängde en stund hemma hos anton för att sedan gå till bowlingen, där bowlade halva hängen osså kom de lite mer folk, såsom josef och jacob, de som vi var med innan jaa vilka var de, typ nils, benjamin, johannes, anton, johan, adelin och jessica. marcus kom också!

jallafall så hittade vi en vagn av något slag efter vi varit och bowlat, vi tog och satte fast den på marcus lastmoppe och åkte runt halva donsö och pallade frukt, härligt barnsligt och 14års feeling alltså, men det var skönt. Efter allt drog vi till anton ett tag till för att inte göra någonting ungefär, klinka lite på gitarren och så, vi ville gå och basta med eftersom "nyckeln" inte låg ute så kunde vi inte det. ja de va fredags dee..


Igår då, det hände faktiskt en bra hög roliga saker, men ja skippar att ja cyklade ner till saltholmen fick punka, och var tvungen att köra Nils Pappas Svarta BMW, med m-paket! hem till mig och dumpa cykeln, hur som helst så drog vi in till Slotsskogen.

Jag hade fått låna nils skateboard-longboard, jaa precis, så vi kom ditt, gled runt lite för att träffa sandnra, emanjel emma och adelin, dom satt där på några filtar i gräset i närheten av någon tillställning som skulle gynna socialismen på cuba. ja.. Jallafall så var vi där en härlig stund då vi kastade frisbee, hoppade runt o cepade lite, och så, till slut var vi hungriga och bestämde oss för att åka ner till subway för att äta mat, vi åkte longboard dit och det var rätt najs faktiskt. Baguetterna på subway var underbara.

Efter subway, efter vi åkt igenom slottsskogen igen, efter vi varit på 4-gott (glömde nästan det, ha-ha-ha), efter vi parkerat helsjukt så gick vi hem till affe, där blev vi till slut en gäng med blandat folk som var och såg lite på tv, degade vid ipod grejjen och lite annat, det är faktiskt riktigt hemtrevligt där.

Det var redan ett gäng som hade dragit ut på stan en stund så jag benjamin och emanjel bestämde oss för att dra ut vi med, när vi gått till toppen av kungsgatebacken undefär så var det en stor byggställning, vi bestämde oss för att klättra upp där, ha. Vi satt första precis i början av den men ja vill gå högre upp så jag gick först sen kom emanuel och benjamin, vi gick säkert 5-6 trappor upp, kanske 10-20m uppåt, men helt plötsligt öppnades ett fönster och en gammal arg gubbe skällde på oss att vi skulle gå ner för han hade ring polisen, ja ställde mig och tittade lite på honom och sen bestämde jag mig för att gå ner, jobbigt att ha någon som väcker grannarna.. ha,. nää.

Det komiska var att precis när vi klättrade upp körde en polisbil förbi oss utanför plasten som skyddade utåt så han såg oss inte, och när precis benjamin och emanuel hade klättrat ner så körde polisen förbi igen, ha så dom blev lite skrajja och sprang iväg.

Men iallafall, så gick vi runt en stund på stan, träffade en snygg kompis till Jessica som jag och benjamin hälsade på, kanske 2a iallafall, men ja, så småning om så skulle alla åka hem, då begav vi oss en full bil hem till mig, vi såg X-Men 3, ganska underhållande faktiskt, några somnade. Sen somnade jag snabbt.


Lite härliga bilder från igår!.Kärlek!

2 kommentarer:

Alfred sa...

typiskt benjamin....

Alfred sa...

hahahha