torsdag, september 14, 2006

Litet hejdå anton och benjamin

Dagen igår började väl som vanligt, jobbet, träna, hemåt, men det roliga idag var att vi hade bestämt att ha någon litet för anton och benjamin för att dom skall åka iväg på sin långa resa med segelbåten gunilla.

När ja kom hem från jobbet ringer telefonen rätt snabbt, det är hanna som frågar om hon, isabel och camilla får åka med mig ut till donsö, så javisst får dom de. Jag plockar upp dom vid beryll halv 7 ungefär men camilla är så sjukt seg och kommer inte förän typ 9!, nää men hon var seg iaf.

Vi åker ut, äter lite god pizza, eller jag äter en kycklingrulle medan anton äter kebabpizza och benjamin capriciosa hur de nu stavas. Damerna ville inte ha någon för dom "hade precis ätit", ja de brukar låta så, ni är inte tjocka alltså! Men dom hade bakat kakor, så är väl inte så dom tänker, förhoppningsvis.

De dom hade bakat var en tigerkaka som inte var klar och en hög med lite kola o choklad i typ, gott var de iallafall. Efter vi ätit så hänger vi hos anton väldigt länge, lyssnar på musik, lirar gitarr osv. Jag och Nils sitter länge och pratar med Hampus som förörvrigt har köpt en väldigt sjuk mjukisdräckt, och en fet kamera för den delen. Vi tittade ganska mycket på skor också, det va härligdt.

Ja alltså det blev nåra till som kom till Anton, blandannnat nils och johan, affe kom också lite senare.

Vi avslutade sedan kvällen med att limma, kapa lite slang och elda, ja fundera ni vad vi gjorde, hehe.

Anton skulle hämta sin far inne vid saltholmen så staden gänget åkte med honom då det är enklare att ta sig till stan från saltholmen, vi sa adjö till alla åk alla åkte hem.


Sen för att snabbt berätta lite om idag då, ja inte mycket att säga men jag var o såg på en färgproduktion, alltså dom håller på att ta fram en ny "sprutfärg" alltså ja fattade inte mycket, men funakr den ska visst det vara sjukt bra och en enormt bra sak att ha. Målade lite med målarspruta o så, det var roligt.


Men ja HEJDÅ eller, har ingen "media" till er idag.

Kärlek

1 kommentar:

Camilla Krook sa...

hahah, ofta.. " camilla va as seg, hon kom typ vid 9!" haha tror du överdriver bara liiite:P nää inte alls:P hahaha puss