torsdag, september 07, 2006

Något nytt, något gammal, något lånat och va är de något blått?

Vi börjar med de nya då, eller japp! Igår då så var jag ute på donöet och såg på idol och en go rulle med anton johan benjamin, vi såg på Crank och den var faktiskt riktigt underhållande tycker jag, lite sämre än jag förväntat mig, men eftersom kvaliten var jätte dålig sänkte det filmen bedömning, ska nog se den när den kommer på dvd.

Jallafalligt gick vi ner till boa o tog en döing lite diskret sådär, vi körde med den vanliga pipan och det gick faktiskt bra, gjorde lite bra ring sessions i början och så, fick en skön kick, så jag är helnöjd.

Jag fick en följetagare med mig hem sedan, Alfredo af kungsgatan, han hade varit ute på träning med fotbollslaget och det var härligt att ha någon med sig när man la te och sådant, men ja ni borde läsa hans senare blog om Donnerhajken, haha riktigt underhållande läsning faktiskt.

Men okej då, jag tänkte ta två flugor i en smäll nu, det är såhär änna att för ett tag sedan hade vi en skön fondue kväll som ni kanske vet och där ibland tog min käre vän Camilla en massa kort, hon skickade en bunt av dom till mig idag så här kommer de gamla, lite sköna bilder från den kvällen, med lite lånade tillbehör, he!

Om man ser lite framåt mot helgen då, fredag verkar det inte hända någonting men på lördag vet jag redan 3 saker som är på g, SMK, Gospel på donsö, och picknick i slotsskogen, jaha vad ska man välja.. Fredag får de hända något roligt också.

Kärlet o gemenskap, he..

Inga kommentarer: