lördag, augusti 26, 2006

Fredag på riktigt

Alltså nu är det första fredagen jag har riktig "helg" till, på sommaren e de väl soft med heldagar då händer de mer saker men man känner inte riktigt av hur skön helgen är då. Nu har alla börjat skolan och helgerna är guld värda.

Hur som helst ringde jag väl anton vid 6 taget, vi hade pratat om att ha fondue kväll och dom sa att dom hade fixat ihop ett gång, 11 pers skulle de bli. Jag fick lite smått panik då de redan skulle komma vid 8 och inget var förberätt, men ja städade ur mitt rum utanför mitt rum, ha ja. Och så dukade ja lite trevligt så.Till min besvikelse bangade 2st ur, nämner inga namn (host) torslanda (host). Men vi åkte för att skaffa in kött osv ändå, vi köpte redigt med kött osv och frukt, choklad, vi skulle göra 2st fonduer, en med choklad och en med olja där vi kunde tillaga vårat kött. När jag anton och benjamin (el chefs) hade förberätt allt och vi gick ner för att äta dröjde de inte länge förän hanna, julia och camilla kom, det var ruggit skoj att dom kom.

Framåt 11 kanske gick vi till mission och stannade inte för länge där, vi gick sedan hem till mig igen och såg lite skidfilm, snowboardfilm och diskade all o så. Under tiden då fick vi till ett härligt kort med benjamin och johan. Se bara kärleken.Ja och sen då. Ja jag körde hem stadsborna, 4st, hanna julia camilla o affo (aka surferboy ;) och åkte sedan hem jättefort. Toppade 210km/h efter gnistängstunneln, frääänt.

Mer sånna här kvällar, och börja styra ihop lite mera vardagsaktiviteter nu! :D

Kärlek

Inga kommentarer: