tisdag, augusti 08, 2006

Maceo Parker

Åkte in till stan ikväll med Jens Sebbe och Nicko, eller ja tror han heter nikolas. Vi åkte in typ 20.00 och parkerade som vanligt vid hagakyrkan, heelt gratis ;)

När vi varit på McDonalds gick vi till kungstorget där Maceo parker skulle uppträda, en ruggit bra funkig artist som spelade skiten ur oss. Iallafall på kungstorget mötte vi först Erik Claeson och även några donsare, efter ett tag kom det mer och mer folk vi kände, Lina ville jag skulle nämna henne så ja, Lina, Agnes, Elin kom först och Rebecka kom också efter en stund. Det var ruggit bra uppträdande och bandet var rruuuuuugit tajt. Man blev helt avundsjuk.

En sak blev jag dock lite besviken på, det va massa folk som gick runt och sa att James Brown skulle vara med i showen men han befann sig aldrig där, jag fick dock ruggit bra feeling flera gånger under spelningen och man blev så glad när av speciellt blåset som gick av en liten bit efter dom kört.

Maceo Parker och alla andra var ruggit stiligt klädda i kostym och det var bara helt enkelt vackert att titta på samditigt som man bara kände musiken. Lätt bästa spelningen i musikväg hitintils på göteborgskalaset!

Efter vi varit på konserten drog sen folket hem snabbt, det blev till slut jag, jens, agnes, lina och rebecka kvar. Jag sa att jag kunde köra dom till färjan för att var lite snäll så vi gick först till McDonalds (igen) för några av dem var hungriga, där såg vi diverse fulla folk. Vi träffade då på Jens klasskompis Katarina, eller katta som jens talade till henne, måste säga att det är inte vanligt att tjejer kollar på andra tjejers byst med hennes _hängde_ ut såpass mycket att dom skrattade åt de när vi gått ifrån henne. Det är många tjejer som har för stora BH men denna gången säger jag, skaffa större tjejen!

O på tal om BH, det var en 14is som var där också, hon hade ingen BH, jens blev helt bestört när han såg detta. Det roliga var dock att hennes topp hon hade var stickad så man kunde se rakt igenom. Vi hade en väldigt rolig stund på McDonalds.

Efter detta gick vi tillbaka till bilen som stog på gräsmattan utanför hagakyrkan, tjejerna blev förvånade att vi ställt bilen där och skrattade till lite sådär, men vi åkte sen till varholmen och släppte av dom, efter de blev jag o jens sittande i bilen utan för hans i säkert en halvtimme, de va gödigt. Han ska förästen på bio med Isabell imorgon, lycka till jow! ;)


Maceo Parker i egen hög person, hans sax solon var helt otroliga.


Maceo kör en hyllning till Ray Charles, funkaye!


Jaa, bandet o Maceo springer bak i mittenHar ingen låt att ge denna natt, känns lite tråkigt, eller, har i och för sig lyssnat otroligt mycket på en lugn goin hela dagen, det får bli dagens mp3a.

Dagens mp3: Jason Mraz - I'm yours ...Ladda ner!

Över och ut

Inga kommentarer: