söndag, augusti 06, 2006

Tiden går och går

Var ett tag sen jag bloggade, så vad hände igår?

Fredags,
Hände inte spciellt mycket, var hemma till runt 2 tiden och tog sedan båten och till låga amneskära och badade med anton, benjamin, mattias, johannes och emilia. Vi hamnade på något sätt i en svärm utan getingar som verkar kommit från kanske danmark eller något annat land i närheten. Det kändes väldigt konstigt att vara ute o snorka på en böe som låg en bit utanför där vi låg och när man ställde sig upp va de massa flygande kryp runt en som man var rädd för att ifall dom skulle sticka en.

Vi åkte sedan till donsö och hälsade på lisa på cafét, denna gången blev vi inte inregnade och fick lyssna till en tant som sjöng någon operaliknande svensk visa. Visserligen skulle det känts relativt komiskt ifall vi hade gjort det då saker som upprepar sig kan bli otroligt roliga, speciellt sånna här.

Efter vi varit en liten stund på cafét gick vi till tappen o pratade lite med jennie, det va trevligt, vi frågade lite med hundögon om vi fick var sin glass (anton och jag) de andra i gängen hade försvunnit nån stans.

Men de gick inte sa hon för chefen satt i rummet breve. Dock så kom annie efter en stund o frågade tur nog samma sak och jennie så då.. "Ah men ta en då alla tre" vi blev ytterst tacksamma och alla tre tog var sin magnus yoghurt fresh? eller nått sånt, det var faktiskt väldigt uppfriskande och syrligt god.

Efter detta gick vi till antons stuga och gjorde inte speciellt mycket, vi åt lite korv med hans familj vilket slutade riktigt trevligt då dom är ytterst gästvänliga, det mest roliga är att hans mamma är märkande smartare än ove, (inget personligt ove men ja, hon utrstrålade mer "smarthet") detta kan ju kännas kränkande av många män, men i hans försvar kan ja säga att han inte har ett hår på bröstet, naturligt!

Jaa, men till slut då så kom jennie hem till antons stuga när vi satt där och efter kort eftertanke begav vi oss in till fiskebäck och in till stan.
Där mötte vi ett gäng donsöbor där vi dumpade jennie och drog sedan vidare till frihamnen där soundtrack of our lives spelade, dom var faktiskt bra även fast jag inte kände till någon utav deras låtar.

Men! dagen är inte slut än.
Efter spelningen åkte vi in till stan igen och mötte upp hanna på bron vid stora teatern. Vi träffade en av hennes kompisar som var måttligt full och sedan åkte vi hem till henne och lagade pasta, ett bra avslut på dagen faktiskt.

Måste också tillägga att vi tidigare innan Sountrack of our lives besökte julia som kommit hem från hennes resa och hämtade våran vattepipetobak som vi faktiskt fick utav henne, otroligt generöst, vi blev glada.

Okej men då, vad har jag gjort idag?
lördag:

Ja vaknade ganska sent och jens ringde mig oväntat nog, har blivit lite lite de senaste, men de fixar sig. Hur som helst, han undrade om ja kunde köra en del utav elefant till basen idag där dom skulle spela senare på kvällen, jag undrade om dom skulle bada först annars ville jag göra det men dom skulle bada vid 3 så jag sa okej.
Åkte ut till hönö och lyssnade lite när dom repade, dom är ruggit tajta alltså, det var herligdt att höra lite live musik igen. Vi gick och badade runt halv 5.

Vi åkte iväg med 18.05 färjan.

När vi kom till fiskebäck bor vi in allt till basen och åkte sedan för att äta pizza på önneredspizzeria, den var faktiskt väldigt god.
Klockan blev nästan 8 innan vi åkte ner till basen igen, jag for hem och bytte kläder för att sedan åka ner igen så ja kunde lyssna på dom. Dom var ruggit bra, som alltid.

Efter deras spelning stog vi ett bra tag och velade och pratade med lite olika folk vad vi skulle göra, det slutade med att vi åkte in till stan igen, med en full matte och full muffe i baksätet, de roliga var att vi hade mathias kusin i bakluckan, alltså mikaela ahdrian (emilia heed satt också där) men dom förhöjde stämmningen lite faktiskt. Vi dumpade dom vid frihamnen och begav oss in till stan för att där träffa på först nils eviga "ragg" sandra bolin och med sig ha mikaelas pojkvänn linus och någon okänd tjej, brydde mig inte om att hälsa, var inte en 1a lixom.

När vi köpte glass kom även hönöborna som hade tatt sig hela vägen till fiskebäck kommunalt för att lyssna på elefant och sedan nästan direkt bege sig igen, kände mig lite taskig när ja inte kunde köra dom.

Hur som helst gick vi runt någon timme och pratade, kollade på folk, och framförallt pratade om de som gick med oss, ofta ganska olägligt, typ jaa emlila är ju typ en 3a osv osv. men det var riktigt harmligt.(ja tror nog, 3a aa, ruggigt vältränad iallfallet) När vi slutligen begav oss hemåt släppte vi först av mikaela, sedan åkte vi till OK och slutligen ner till hamnplan där emilias syster anna stog och väntade med sin bil där emilia raskt hoppade in och försvann i, vi gled sakta ner till donsarna, jag lovade anton champang innan hans nästa ivägresa, vilket jag självklart kommer hålla!

Vi ses om två veckor anton, då måste jag nog också skaffa en välkommen hem knapp.

Annars så hände inte så mycket mer, jag mötte alexander, sälen och en tredje vilket ja inte riktigt lärt mig namnet på, men han är ruggit frän, vi åkte till OK igen! och där mötte vi Sam och joddan som köpte 4(!) korvar till sig själv, vi mötte även filip och hammar som var trelviga att möta, alltid kul att träffa dom.

Tänkte bara, dagens mp3.. det blir nog en Richie spice låt som varit ruggit skön på vägarna hem i bilen.

2 Dagars mp3: Richi Spice - Crying out for love ...Ladda ner

Bild då, joda, en skön bild taget i nils badrum, obs det glänsande är babyolja!
Allt för dessa två dagar, må vinder alltid driva löven dit dom skall!.. ja

Inga kommentarer: