onsdag, augusti 23, 2006

Onsdag morgon, liten paus på jobbet, skön mp3a

Sitter här vuxet arbetande och skall strax ringa och beställa två datorer till detta företaget. Känns rätt bra att jobba nu och få in lite stålar, fick pappret med den lön ja ska få nu på fredag, härligt.

Hur som helst då så var vi på liseberg igår, vi kom in rätt sent, ungefär runt 8 och de blev lite segt där för vi velade massa om vi skulle köpa åkpass eller inte, det blev inte så. Vad jag dock INTE visste var att Adelin fyllde år! Grattis Adeleeen. Men de fick jag reda på sen när vi varit på lissan och stog utanför unniverseium. Vi drog hem till Emanjel och åt lite glass, det roliga var att alla glass han hade i frysen på nedervåningen hade smält så ja hälde upp en go chokladglass i ett glass och drack den som milkshake, ruggit gott. Benjamin lyckades dock spilla massa glass på mig.. BEENJAMIN.

Just ja, jag har ju än kär vänn som jobbar på liseberg, Johanna, jag gick runt och letade efter henne när vi va där och då jag inte letade längre kom vi till fotbollsspelet där hon stog! Ja, så som det brukar vara. Det var roligt att se henne, var längesen nu, hon är förästen en riktigt hårt arbetande flicka, jobbat hela sommaren och jobbar till oktober på Liseberg.

Efter vi varit hemma hos Emanuel så åkte jag faktiskt ut till donsö för att ta en döing, jag hade ju trors allt köpt ny tobak och sånt till dom, vi plockade ihop en fungerande pipa av de två halvtrasiga och fick till en riiktigt go session, massa rök, bra smak och allt, lite synd att vi var 5st på 1 pipa bara, det tog lite tid mellan gångerna. Jag, Benjamin och Anton satt kvar där till 3 då vi gjorde iordning allt och begav oss, det gick riktigt smidigt och snabbt hem.

Idag då ringde klockan 8 men ja, jag vaknade inte, missade hela passet före lunch kan man säga. Dock gör det inte så otroligt mycket då uppgifterna här är begränsade just nu. Men det kommer.

Undra vad som händer ikväll.

Här Är en ruggit sköt mp3a som ni säkert hört förut, sätt på tv osv. En av mina lugna favoriter.

Dagens mp3: Jose Gonzales - Heartbeats << Ladda ner >>


Lägenhet, hemmagjord vattenpipa, vardags aktiviteter, träna, tjäna pengar, stretcha!, leva snålt, detta är höstens mål och aktiviteter japp.. l a

Inga kommentarer: