tisdag, augusti 01, 2006

Ännu en kväll på donsö

Tänkte bara säga att ja sitter i antons soffa här nu, funderar lite på vilken som ska bli dagens mp3 och pratar med benji som precis kommit hem frå sitt arbete, riiktigt lögigdt.

Ska nog gå till mattias nu och sno lite käk av honom, återkommer med dagens mp3 lite senare, de blir najs.

Det har regnat nå förfärligt idag, vi tajmade de precis så vi kom hem och va inne i cafét så bara öppnade sig himelen och de kom en flod, bokstavligen.

Är nu hemma hos mattias, vi har bakat en kladdkaka och en annanaspaj, blir gott, vi är också riktigt nöjda med att vi gjort detta och känner oss manliga och mogna, ett bra steg mog vårat kollektiv. Vi känner oss också händiga.

Tänkte berätta lite om vårat kollektiv, våran vision är att få tag i en 4-6a väldigt lokalt i göteborg och sedan flytta in tillsammans där, vi hoppas kunna finna detta nu under hösten eller till våren och bo där i några månader för att testa på livet tillsammans med sina haerliga vänner. Skulle påpeka att Vasa är väldigt attraktivt för oss.

Far min ringde förut och sa att jag var tvungen att ta mig hem inte för sent för de skulle bli storm och liknande så fortsätter då.

Hemma sent efter en härlig pratstund och pipa med anton och benjamin, ska ut till hönö imorgon om de inte står skrivit över. Vill notera att det var helt bleg på vägen hem och ingen storm alltså, lyssnade på Mange Schmidt - Glassigt när ja gick från båten hem, en riktigt going som fortfarande håller sig stark.. alltså

Dagens mp3a: Mange Schmidt - Glassigt ..Ladda ner

När vi var hemma hos mattias förut bakade vi kakor! En kladdkaka och en annanaspaj, riktigt gott blev det, jag och benjamin styrde pajen och vi gjorde en liten barriär så den inte skulle falla isär, här är en härlig bild på pajen innan den gräddades.Men va säger man, det är en dag imorrn ock.

Inga kommentarer: