torsdag, augusti 31, 2006

Torsdag... okeej

Torsdag alltså, idag har det inte hänt mycket alls, har varit o tränat o lite sånt ovissentligt för er men ja vad ska ja skriva idag då... Kan ju berätta lite om mitt jobb så ja kanske slipper frågan "vad jobbar du som då" okej.

Jag jobbar på min fars och hans brors företag EEAS (länk), EEAS står för Edvardsson Entreprenör AS (AS=Aktie Sällskap), det är alltså inget svenskt företag utan de bedriver hela sin verksamhet i norge, förutom då "kontoret" och där jobbar jag. Eftersom jag i mitt forna jag var en liten datanörd har jag ganska mycket kunskap om allt möjligt inom datorer och hjälper dom med ofta väldigt simpla problem såsom att dom har glömt lösenord till deras mail eller så.

Jag har fått lite roligare saker att pilla med nu under hösten då ja kommer jobba här i några månader, tex att redisigna deras hemsida som ja håller på med för tillfället, ska också ta fram en reklam till GP. Så håll utkik där!

Det kan också hända att jag kommer åka upp till norge för att utbilda deras arbetsledare använda sin mail och göra deras "timlistor" mer effektiva genom att allt skickas via mail istället för fax och brev.

Ja det va ungefär det. Håller främst med hemsidan just nu så om ett tag kommer väl den nya upp, den är faktiskt ganska stylish, otroligt mycket bättre än den gamla hur som helst.

Lite seriöst sådär, gött ibland.


Imorrn ere fredag! Då ska vi till nimbus o kolla på gurra and the gang, alltså Gaap eller Gap, hur dom nu stavar. Fett blire iallafall!


Kärlek a.

Inga kommentarer: