måndag, augusti 28, 2006

Söndag

Ja vad ska man säga, Söndag, Regn, regn, regn, regn, regn regn o lite mer regn. Har gjort så lite jag kunnat idag knappt ätit ens. Är nöjd.

Själva dagen gick utomordentligt snabbt för att vara en seg söndag, satt en del vid, datorn o pratade med lite vänner o sånt ja. Lyssnade mycket på musik. Men sånt bryr ni väl inte er om egentligen ni vill ju veta godbitarna, the heavy stuff så att säga. ookej här kommer de.

Klockan 20.00 på kvällen bestämde jag mig för att åka ut till donsö för att jag och anton, visserligen nenjamin och ilsh hade också varit med på ett hörn men vi skulle iallafall göra våra 2 pipiga vattenpipa till 4pipig.När vi väl utfört denna korta operation, tog väl kanske 10minuter att göra gick vi till boa och tog en döing, vi satte igång båda piporna och ja fick en häärlig kick nästan direkt, var längesen ja fått en sådan så det var riktigt skönt och avslappnande.Det var ungefär de, de började blåsa upp när ja skulle åka hem så hemfärden gick inte lika smooth som vanligt men den var helt klart acceptabel.

Måste fixa lite vardagsaktiviteter i veckan, japp! Kom med förslag så bangar vi inte så att säga.


Jag har en liten bonus idag, en ruggit skön låt av vår egen favorit gangster, Juelz Santana.

Dagens mp3:
Juelz Santana - King of NY ...Ladda ner!Mmm! cnaish

Inga kommentarer: